İl Milli Eğitim Şube Müdür Yardımcımız Kadir Songüt, İl Milli Eğitim Şube Müdürü Şahin Özcan, İl Müftü Yardımcısı Selahattin Bozkurt, okul müdürleri, öğretmen ve öğrencilerin katıldığı program Kur’an-ı Kerim tilaveti ile başladı.
“Gelin Bir Olalım” konulu Kutlu Doğum Haftası sinevizyon gösterisinin ardından bir konuşma yapan İl Müftü Yardımcısı Selahattin Bozkurt, “O’na salavat getirmek Kur’an-ı Kerim’in emridir. Tarihimiz, milletimizin Peygamberimize olan sevgisini gösteren örneklerle doludur. Mevlid-i Şerif törenleri bu konuda güzel bir örnektir. Milli Eğitim Müdürlüğümüz ile Kutlu Doğum Haftası kutlamaları kapsamında çeşitli yarışmalar düzenliyoruz. Bu yarışmanın da hayırlara vesile olmasını diliyorum” dedi.
Toprak Sanayi İmam Hatip Ortaokulu, Türkiyem İmam Hatip Ortaokulu, Danişmend Gazi İmam Hatip Ortaokulu, Başöğretmen Atatürk İmam Hatip Ortaokulu korolarının ilahiler seslendirdiği programda, yarışmacı öğrenciler “40 Yaşındasın” şiirini okudular. İzleyicilerin heyecanla takip ettikleri programın sonunda dereceye Başöğretmen Atatürk İmam Hatip Ortaokulu’ndan Ayşegül Yılmaz, Danişmend Gazi İmam Hatip Ortaokulu’ndan Hatice Aslan, 80. Yıl Cumhuriyet Ortaokulu’ndan Aleyna Özkan ve
23 Nisan Ortaokulu’ndan İlayda Savaş girdi.



(Haber Merkezi)
Editör: TE Bilisim