İl Özel İdaresi’nce Gülabibey Mahallesi Kafkasevleri'ne yaptırılan ortaokul inşaatı yüklenici firma Al-Ka İnşaat tarafından 10 ay gibi kısa sürede tamamlanarak teslim edildi.
Çorum'da başta Buhara Kültür Merkezi olmak üzere Küçük Sanayi Sitesi 162 işyeri, Traktörcüler Sitesi ve Tarım İl Müdürlüğü binasının yapım işlerini üstlenen Al-Ka İnşaat, Kafkasevleri'nde ki ortaokul inşaatını da tamamlayarak, eserlerine yenilerini ekledi. Al-Ka İnşaat tarafından 2 Nisan 2014 tarihinde inşaatına başlanan ve 7 Mayıs 2015'de teslim edilmesi gereken ortaokul inşaatı, teslim tarihinden 3 ay önce bitirilerek, Özel İdare'ye teslim edildi. Al-Ka İnşaat'ın işi vaktinden önce teslim etmesi ise yerli firmaların başarısını bir kez daha ortaya koydu.
Al-Ka İnşaat Yetkilisi Emre Yaşar, tüm projelerinde yapım standartlarına uygun, planlı ve kaynaklarını etkin kullanan yerli bir şirket olduklarının altını çizdi. Şirket olarak ilkelerinin ve çalışma anlayışlarının kendilerini Çorum’da önemli projeleri yürüten, güvenilen bir şirket konumuna getirdiğine dikkat çeken Emre Yaşar, “Bu başarımızın arkasında; verilen taahhütlerimize sıkı sıkıya bağlı kalmak, işi aldıktan sonra işveren dahil tüm muhataplara karşı dürüst, açık ve şeffaf bir tutumla ilişkileri yürütmek, her ne pahasına olursa olsun kaliteli iş teslim etmek, kurulan ilişkileri güven ve dürüstlüğe dayalı olarak yürütmektir" dedi.
(ÇORUM HABER)
Editör: TE Bilisim