Çorum Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, Ortaköy Belediyesi’ne özellikle iki yıldır sıcak asfalt konusunda destek sağladıklarını belirterek yapılan çalışmaları Belediye Başkan Yardımcısı Alper Zahir, Ahmet Yabacıoğlu, Belediye Meclis Üyeleri Mehmet Döngel, Gadanfer Öztürk ve İsmail Tekçam ile birlikte yerinde inceledi.

Ortaköy’e bugüne kadar 1.5 milyon liralık asfalt ve diğer hizmetler için destek sağladıklarını söyleyen Belediye Başkanı Külcü, Düğün Salonu yapmak için de söz verdi.

Çorum’un Ortaköy Belediyesi tarafından düzenlenen programda Hakkari ve Diyarbakır’daki terör olaylarında 9 vatan evladının şehit olması nedeniyle Mevlid-i Şerif okutularak mevlid yemeği de verildi.

Belediye Başkanı Külcü ve beraberindeki heyet ilk olarak Merkez Camii önünde Ortaköy Belediye Başkanı Taner İsbir ve Belediye Meclis üyeleri tarafından karşılandı. Cuma Namazı’nın ardından Ortaköy Saat Kulesi yanı Cemal Boyacı Parkı’nın önünde tören düzenlendi.

Muhammed Mustafa Gül tarafından okunan Kur’an-ı Kerim ile başlayan törene Ortaköy Kaymakam Vekili Mecitözü Kaymakamı Coşkun Doğan ile yüzlerce vatandaş da hazır bulundu.

Şehitler için İlçe Müftüsü İbrahim Türkan tarafından dua okunan törende İlçe Belediye Başkanı Taner İsbir, 60 yıllık ilçe olduklarını ancak ilçelerinin sıcak asfalt ile meslektaşı Muzaffer Külcü sayesinde tanıştığını söyledi. Bugüne kadar Başkan Külcü’den hangi talepte bulunursa bulunsun yerine getirildiğini söyleyen Başkan İsbir kendisine Ortaköy halkı adına teşekkür etti.

Seçimler öncesinde geldiği Ortaköy’de Taner İsbir’in ve kendisinin seçilmesi halinde Ortaköy’e her türlü desteği vereceğini söylediğini hatırlatan Başkan Külcü de konuşmasında ülkemiz üzerinde oynanan oyunlara değinerek birlik beraberlik mesajları verdi. Büyüyen, gelişen Türkiye’nin mimarının bu millet olduğunu ve milletten aldıkları güçle hizmet ettiklerini belirten Külcü, bundan önce olduğu gibi bundan sonra da Ortaköy’e desteğinin süreceğini açıkladı.

Konuşmaların ardından Başkan Külcü ve diğer yetkililer Çorum Belediyesi’nin ilçedeki asfalt çalışmasını inceledi. Tören sonunda Başkan Külcü ve beraberindeki Başkan Yardımcıları ve Meclis üyelerine Kaymakam Doğan ve Başkan İsbir tarafından çeşitli hediyeler verildi. Tören yemekle son buldu.

Not: Belediye Başkanı Muzaffer Külcü’nün Ortaköy’de düzenlediği program ile ilgili ayrıntılı haberi 6 Kasım 2017 Pazartesi günü gazetemizde bulabilirsiniz.

(Volkan SINAYUÇ)

Editör: TE Bilisim