Merkezi İstanbul'da bulunan Çorum Dernekler Federasyonu (ÇORDEF) heyeti, AK Parti Çorum Milletvekili, TBMM Tarım, Orman ve Köyişleri Komisyonu Üyesi Ahmet Sami Ceylan'ı makamında ziyaret etti.

ÇORDEF Yönetim Kurulu Başkanı Cemil Yaşkabak ile Yönetim Kurulu Üyeleri; Zeynel Uzanır, Dursun Ünlü ve Şaban Canıtez, Milletvekili Ceylan ile bir süre sohbet ederek, federasyonun ve üye derneklerin faaliyetleri hakkında bilgi verdiler.

Milletvekili Ceylan, Çorumluların güçbirliği halinde hareket etmesinin, karşılıklı dayanışma içinde bulunmalarının her zaman fayda getireceğini anlattı. Çorumluların gerek Ankara'da, gerekse İstanbul ve diğer şehirlerde güçlü bir lobi oluşturması gerektiğinin altını çizen Ceylan, "Ortak paydamız Çorum'dur. Başta ülkemiz olmak üzere memleketimizin sorunlarını çözmek, insanlarımızın refah ve mutluluğunu artırmak amacıyla çaba gösteriyoruz" dedi.

ÇORDEF için kapısının sonuna kadar açık olduğunu vurgulayan Ceylan, herhangi bir sorunla karşılaşılması veya herhangi bir çalışma yapılması, proje geliştirilmesi halinde gereken desteği her zaman vereceğini dile getirdi.

(Mehmet DALAR)

Editör: TE Bilisim