Önlisans ve lisans düzeyindeki programların müfredatlarında 2547 Sayılı Yükseköğretim Kanunun 5/i maddesi gereğince yer alması gereken Türk Dili ile Atatürk İlkeleri ve İnkılap Tarihi dersleri uzaktan eğitim ve örgün olarak iki türde öğrencilerin tercihine sunulması, öğrencilerin zamandan ve mekândan bağımsız olarak bu dersleri kendi bilgisayarından veya telefonundan takip edebilmesinin sağlandığının belirtildiği açıklamada, aynı zamanda da derslik kullanımı konusunda da verimliliğin artırıldığı vurgulandı.

Toplantıda söz alan ders koordinatörleri, söz konusu derslerin tamamına yakınının Üniversite bünyesindeki öğretim elemanları tarafından verildiğini ve bilgisayar laboratuvarlarının çağın gerektirdiği modern teknolojik bilgisayarlar ile yeniden güncel hale dönüştürüldüğünü belirterek desteklerinden dolayı Rektör Prof.Dr. reha Metin Alkan’a teşekkür ettiklerini ifade etti.

Rektör Prof. Dr. Alkan da elde edilen başarıların ve gelinen bu seviyenin el birliği ile hep birlikte ortak çalışmaların ürünü olduğunu belirterek başarılı çalışmalarından dolayı büyük bir özveri ile çalışan ve emeği geçen herkese içtenlikle teşekkür etti.(Haber Merkezi)

Editör: TE Bilisim