Geçtiğimiz Pazar günü Turgut Özal Konferans Salonu’nda düzenlenen Genel Kurula Saadet Partisi Siyasi İşlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Lütfi Yalman, İslam Toplumu Sosyal Medya Derneği (OSİMDER) Genel Başkanı İlhami Uçan, Saadet Partisi MYK Üyesi Ahmet Bölükbaş, Saadet Partisi İl Başkanı Faruk Cıdık, Merkez İlçe Başkanı Orhan Sakınmaz ile partililer katıldı.

Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan genel kurulda açılış konuşmasını Merkez İlçe Başkanı Orhan Sakınmaz yaptı. AK Parti iktidarının siyonizmin esiri olduğunu dile getiren Sakınmaz, ülkenin geleceği için saadete ihtiyaç olduğunu vurguladı.

Sakınmaz’ın konuşmasının ardından İl Başkanı Faruk Cıdık kürsüye çıktı. Müslümanların kurtuluşunun İslam Birliği’nde olduğunu ifade etti. Daha sonra yönetim kurulu maliyet ve faaliyet raporu okunarak ibrazı yapıldı. Daha sonra siyasi konuşmalar bölümüne geçildi. Bu bölümde Saadet Partisi Siyasi İşlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Lütfi Yalman, İslam Toplumu Sosyal Medya Derneği (OSİMDER) Genel Başkanı İlhami Uçan da birer konuşma yaparak Türkiye ve bölge gündemini değerlendirdi. Konuşmaların ardından seçimlere geçildi. Tek liste halinde gerçekleştirilen seçimlerde Merkez İlçe Başkanı Orhan Sakınmaz güven tazeledi.

(Yusuf ÇINAR)

Editör: TE Bilisim