Millet karşı alçakça yapılan bu darbe girişiminde Türk silahlı kuvvetlerinin kararlı tutumu ile duyarlı halka, Türk Silahlı Kuvvetlerine ve Türk polisine özel olarak teşekkür ettiklerini ifade eden Sakınmaz, “Darbeci hain subay astsubay mermileriyle şehit edilen vatandaşlarımıza ve 3-5 kendini bilmezin katlettiği masum Mehmetçiklerimize de Allah dan rahmet diliyorum.
Bu isi tezgahlayan ya da serçe parmağı kadar içinde olan kim varsa Allah in gazabı üzerlerinden eksik olmasın.
Tüm bu katillerden hesap sormayacak olanlara bu millet hesap soracaktır elbet” dedi.
İdam cezasının Avrupa’nın isteği ile kaldırıldığını ifade eden Orhan Sakınmaz, idam cezasının geri gelmesini, Türkiye'yi içeriden satan ve dışarıya kul köle yapanlar için gerekenin yapılmasını istediklerini dile getirdi.
Sakınmaz, “Bu darbenin arkasında dış güçler vardır. Bu darbe teşebbüsünün arkasında ABD, AB ve İsrail vardır. Başında da Amerika vardır. Bu yüzden pislik temizlenir temizlenmez incirlik üssü ve tüm yabancı askeri ve istihbarat unsurları üslubunca sınır dışı edilmelidir. Bugün tanklara dur diyen millet akabinde yeri göğü inletmeli ve siyonizmin hizmetçisi terör destekçisi ve darbe planlayıcılarını kapı dışarı atmalıdır. ‪ Ayrıca geçici de olsa ABD ordusu tarafından kullanılan İncirlik Hava Üssü'nü kapatan AKP hükümetini de tebrik ediyoruz geç verilmiş bir karar olsa da. Duamız, milletimiz ve memleketimiz içindir Rabbim, böylesi bir kabus dolu geceyi aziz milletimize bir daha yaşatmasın. Bu, vatan, millet ve düşmanlarını tez zamanda bertaraf eylesin. Birliğimize kastedip kardeşi kardeşe düşürenleri el-Kahhar ismiyle kahreylesin. Şehitlerimize Allah'tan rahmet ve mağfiret, yaralananlara da acil şifalar diliyorum” dedi.
(Haber Merkezi)
Editör: TE Bilisim