Orgeneral Arif Çetin, Erzurum Jandarma Bölge Komutanı Tuğgeneral Semih Okyar ile birlikte Iğdır Valiliği'ni ziyaret etti. Çorumlu Vali Enver Ünlü tarafından karşılanan Orgeneral Çetin, Valilik Şeref Defterini imzaladı. Jandarma Genel Komutanı Çetin, yaptığı konuşmada, son terörist etkisiz hale gelinceye kadar mücadelenin devam edeceğini belirterek, “Cumhurbaşkanımızın emir ve direktifi doğrultusunda Kahraman ordumuz, polisimiz, jandarmamız, korucularımız ve hepsinden önemlisi milletimizin desteği, hayır duası ve Allah'ın yardımı ile son terörist etkisiz hale gelinceye kadar terörle mücadele devam edecektir” dedi.

Ziyarette Iğdır Valisi Enver Ünlü, Jandarma Genel Komutanı Orgeneral Arif Çetin’e Dağlık Karabağı simgeleyen motiflerin olduğu el yapımı kilim hediye etti.

(İHA) arısının evlilik yıldönümlerini kutlamak için akşam yemeğine gelirler. Fakat ilk gelen çift arkadaşını kulağından yaralanmış olarak bulur. Ne yapacaklarını düşünürken yavaş yavaş diğerleri de eve gelmeye başlarlar. Olay başta gizlenir ve yalan söylenir. Ama diğer misafirlerin şüphelenmesi üzerine olayın nasıl olduğunu anlamaya ve anlatmaya başlarlar. Üstelik meclis üyesinin karısı da ortalarda yoktur. Bir süre sonra olaya polis karışır ve bu kez de olayı polisten gizlemek için herkes başkasının rolüne bürünür ve polise yalan söylemeye çalışırlar. En sonunda içlerinden biri meclis üyesinin yerine geçmeye ve polisin karşısına çıkmaya karar verir ve olayın nasıl olduğunu anlatmak için esaslı bir hikaye uydurur. Polis anlatılanlardan ikna olur ve evden ayrılır. Fakat kendisine anlatılanlar acaba gerçekten uydurma mıdır yoksa gerçek midir? Bunu da oyunun sonunda büyük bir sürprizle öğreneceksiniz” (Volkan SINAYUÇ)

Editör: TE Bilisim