AK Parti Çorum Milletvekili, Tarım, Orman ve Köyişleri Komisyonu Üyesi Ahmet Sami Ceylan, TBMM'de Çorum İl Genel Meclisi Başkanı Halil İbrahim Kaya ile Ak Parti, CHP ve MHP’li üyeleri ağırladı.
Ziyarete, AK Parti Genel Merkez Demokrasi Hakem Kurulu Başkanı, 22. Dönem Çorum Milletvekili, AK Parti Kurucular Kurulu Üyesi Ali Yüksel Kavuştu da katıldı. Kavuştu, Milletvekili Ceylan ile birlikte konuklarla sohbet etti.

"ÖNCELİĞİMİZ SULU TARIM"
Milletvekili Ceylan, kırsal kesime yönelik hizmetlerinde “sulu tarım”ın öncelik aldığını belirterek, Çorum’da sulanabilir toplam tarım arazisinin % 48,7’sinde sulu tarım yapılabildiğini, 4 yıllık milletvekilliği dönemi sonunda hedeflerinin bu oranı en az % 90-95’e çıkartmak olduğunu söyledi. Ceylan, “Ancak sulu tarımla çiftçinin, gelirini artırabilir, refah seviyesini yükseltebiliriz” ifadesini kullandı.
Çorum’un tüm renklerini kucaklayacağını vurgulayan Ceylan, “Tek derdim ayrımsız hizmet olacak. Teşkilatlarımızla birlikte, takım ruhu içerisinde Çorum’a hizmeti sürdüreceğiz” dedi.
Ahmet Sami Ceylan, sulu tarımla ilgili olarak başlatılan Kızılırmak, Tımarlı, Dutludere, Koçhisar ve Cemilbey Barajı projelerinin ivedilikle tamamlanması konusunda çaba göstereceğini de sözlerine ekledi.
(Haber Merkezi)
Editör: TE Bilisim