Makam odasında düzenlenen törene Dr. Ahmet Barış, Sağlık-Sen Şube Başkanı Ahmet Saatcı ve bazı sağlık yöneticileri de katıldı. Törende görevini devreden Öztürk’e, Sağlık Müdürü Sobacı tarafından çiçek ve hediye takdim edildi.

Dr. Metin Öztürk, “Devlette devamlılık esastır. Bu zamana kadar sağlık teşkilatında gece-gündüz hizmet ettik. Bundan sonra ne görev tevdi edilirse aynı şekilde hizmet etmeye devam edeceğiz” dedi.

Yeni Sağlık Müdürü Sobacı da “Vatandaşlarımız, sağlık hizmetlerinin en iyisine layık” diyerek yeni dönem hedeflerine ilişkin ipuçları verdi. Sağlık hizmetlerinin bir ekip işi olduğunu vurgulayan Ömer Sobacı, “Çorum’da yaptığı hizmetlerden dolayı Müdürümüz Metin Öztürk’e teşekkürü bir borç biliyorum. Bundan sonraki yaşamında da kendisine başarılar diliyorum. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da yanında olmaya devam edeceğiz” diye konuştu.

Türkiye’nin sağlıkta önemli mesafe aldığını söyleyen Sobacı kendilerinin de gece gündüz demeden ellerinden gelen gayreti göstererek vatandaşa hizmet edeceklerini sözlerine ekledi.

(Volkan SINAYUÇ)

Editör: TE Bilisim