Çorum Esnaf Odaları Birliği eski Başkanı, merhum Turgut Cerit ile merhume Afet Karalar'ın oğulları, Suzan Tanju Cerit'in eşi, Belgin, Ekrem Tarık ve M.Ali Cerit'in babaları, Taylan Akan ve Suzan Zeliha Cerit'in dedeleri olan, geçmişte Onel Fermuar'ın Genel Müdürlüğü ve Türk Sanat Müziği solistliği, koro şefliği ile tanınan Ömer Erdal Cerit, 4 ay önce prostat kanseri teşhisiyle tedavi altına alınmıştı. Hastalığı daha sonra böbreklerine intikal eden ve enfeksiyon oluşması üzerine Cerrahpaşa'da yoğun bakımına alınan Cerit önceki akşam hayatını kaybetmişti.

Ömer Erdal Cerit'in cenazesi dün saat 11.00'de Bahçelievler 6. Sokak 10/2 Tevfik Uzel Apartmanı'ndaki evinden alınarak Ulucami'ye getirildi. Burada öğle namazına müteakip kılınan cenaze namazından sonra ise Hıdırlık Mezarlığı'nda defnedildi.

Cenazeye Çorum Belediye Başkanı Zeki Gül, İYİ Parti İl Başkanı Bekir Özsaçmacı, Belediye Başkan Yardımcısı Turhan Candan, CHP Çorum eski Milletvekili Feridun Ayvazoğlu, CHP eski İl Başkanı Hasan Suvacı, ÇORUM HABER Genel Müdürü ve Çorum Gazeteciler Cemiyeti Onursal Başkanı Mehmet Yolyapar, Koro Şefi Halil Özçelebi, ailesi, sevenleri ve yakınları ile vatandaşlar katıldı.

ÇORUM HABER merhuma Allah'tan rahmet, ailesine ve yakınlarına başsağlığı diler.

(Volkan SINAYUÇ)

Editör: TE Bilisim