Şehit Abdullah Tayyip Olçok Anadolu Lisesi Müdürlüğü görevinden emekli olması nedeniyle ayrılan F. Turgay İkinci için Okul Aile Birliği tarafından bir veda yemeği düzenlendi.

Organizasyona Şehit Abdullah Tayyip Olçok Anadolu Lisesi Okul Aile Birliği üyeleri, okul müdürü ve müdür yardımcıları katıldı.

Okul Aile Birliği Başkanı Dr. Mustafa Azak yaptığı konuşmada, “Okulumuzda görev yaptığı 8 yıl boyunca eğitime büyük katkıda bulunan ve okulun vizyonunu yükselten kıymetli müdürümüz Turgay İkinci’ye tüm öğrenci aileleri adına minnettar olduğumuzu belirtmek isterim. Bu sene üniversite sınavlarında öğrencilerimizin aldığı başarılı sonuçlarda da görüldüğü gibi okulumuzun durumu çok iyi seviyelere gelmiştir. Bunda emeği geçen başta emekli olan müdürümüz Turgay Bey olmak üzere tüm idarecilerimiz ve öğretmenlerimize teşekkür ediyorum. Sayın müdürümüze yeni hayatında sağlık, mutluluk ve başarılar diliyorum.” diye konuştu.

Emekli olan F. Turgay İkinci ise Okul Aile Birliği yönetimiyle çok güzel çalışmalar sergilediklerini belirterek, “Şehit Abdullah Tayyip Olçok Anadolu Lisesi eğer bu seviyelere gelmiş ise bu bize destek olan Okul Aile Birliği Yönetimi, idarecilerimiz, öğretmenlerimiz ve öğrencilerimizin ailelerinin katkıları sayesinde  olmuştur. Onların desteğiyle bu güzellikleri, bu başarıları yaşadık. Ayrıca nazik düşüncenizle bu güzel organizasyonu düzenlediğiniz için sizlere çok teşekkür ediyorum. Önümüzdeki günlerde de görüşmek ümidiyle hoşça kalın.” diye konuştu.

Daha sonra Okul Aile Başkanı Dr. Mustafa Azak tarafından F. Turgay İkinci’ye çeşitli hediyeler takdim edildi.

(Recep SERBES)

Editör: TE Bilisim