Kaya’nın yoğun seçim programında öncelikli olarak köyler vardı. Kaya, köy programı kapsamında 35 köyü gezdi.

Osmancık ilçe merkezinde de çalışmalarını yoğun bir tempoyla sürdüren Kaya, başta Osmancık Kaymakamlığı olmak üzere ilçedeki resmi kurumları ziyaret etti.

Kaya, büyük önem verdiği sivil toplum örgütlerine de geniş zaman ayırdı. Muhtarlar Derneği, Esnaf ve Sanatkârlar Odası, Şoförler ve Nakliyeciler Odası, Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi, Esnaf Kefalet ve Kredi Kooperatifi gibi sivil toplum kuruluşlarını ziyaret etti.

Osmancık Muhtarlar Derneği Başkanı Faruk Delibaş, ziyaretlerinden dolayı Kaya’ya teşekkür etti.

Osmancık Muhtarları olarak Kaya’yı desteklediklerini kaydeden Delibaş “40 yıldır milletvekili adayı çıkaramayan ilçemize şu anda bir güneş doğdu. Bu güneşin adı Oğuzhan Kaya. Muhtarlar Derneği olarak gönülden oy desteği ile yanındayız.” dedi.

Kaya da kendisine verilen desteğe teşekkür ederek “Cumhurbaşkanımız muhtarlarımızı köylerin, mahallelerin, ülkenin önemli değerlerinden saymakta. Onlara verdiği değerden dolayı da zaman zaman külliyede misafir etmekte. Biz de teşkilat çalışmalarımızda daha önce hep muhtarlarla birlikte çalıştık. Muhtarlar yerelde bizim elimiz kolumuz, her şeyimiz oldular. Ben Muhtarlar Derneği yönetimine ve muhtarlarımıza teşekkür ediyorum” diye konuştu.

TEKSTİL ÇALIŞANLARI VE KARAYOLLARI İŞÇİLERİNDEN DESTEK İSTEDİ

Kaya, STK ziyaretlerinin ardından ilçenin lokomotif sektörlerinden tekstil fabrikalarını ziyaret ederek tekstil çalışanlarından destek istedi.

Karayolları işçileri ile de bir araya gelen Kaya, kadro alamayan işçilerin bu taleplerinin takipçisi olacağını ifade etti.

Kaya’ya STK ziyaretlerinde 23, 24. ve 25. Dönem Çorum Milletvekili Cahit Bağcı ve Ak Parti ilçe Başkanı Hakkı Güngör ile partililer eşlik etti.

(Haber Merkezi)

Editör: TE Bilisim