Anadolu Eğitim Sendikası İl Temsilcisi Nihat Örs, kutlama etkinliğinin hem üyeler arasındaki kaynaşmaya hem de üyelerle görüş alışverişinde bulunmaya vesile olduğunu belirtti.

24 Kasım’ın Öğretmenler Günü ilan edilmesi ile eğitimin baş aktörü olan öğretmenlerin üstlendikleri görevin daha da anlamlandığını ifade eden Örs, “Öğretmenler tarihin her döneminde toplumun kaderine etki eden insanlar arasında olmuşlardır. Milletin geleceği olan çocuklarımızı millet için yetiştiren öğretmenler, gücünü kendi değerlerinden, tarihinden, zihin dünyasından alarak geleceğe, aydınlık zihinlerle hazırlamaktadırlar. Türk milletinin ilelebet bu topraklarda bağımsız ve özgür yaşaması için nesiller yetiştiren öğretmenlerin sorumluluğunun her geçen gün arttığı bir gerçektir. Bu anlamda bağımsız sendikacılığın adresi olan AES eğitim adına çalışmalarını sürdürmektedir.” diye konuştu.

AES İl Temsilcisi Örs, bu kadar büyük bir sorumluluğu olan öğretmenlerin çalışma şartlarının istenilen seviyeye gelmesi gerektiğini sözlerine ekledi.

(Haber Merkezi)

Editör: TE Bilisim