Mimar Sinan Mahallesi’ndeki bir ortaokulda beden eğitimi öğretmeni olarak görev yapan M.Ç, iddiaya göre, beden dersi sırasında ödevini götüren 7’nci sınıf öğrencisi E.Ö’yü, kendisinden izin almadığı gerekçesiyle sınıfta darp etti.
Tokat attığı öğrencinin kafasını panoya vurduğu ve boğazını sıktığı öne sürülen öğretmen, daha sonra öğrenci E.Ö. ile spor salonuna gitti. Burada elini yüzünü yıkayan öğrenci E.Ö’nün yanına gelen bazı sınıf arkadaşları ne olduğunu sordu. Bu esnada E.Ö’nün yanına giden 2 öğrenciyi çağıran öğretmen M.Ç, onları da darp etti. İddiaya göre S.Ö. isimli öğrencinin burnu kırıldı.
Okuldan sonra eve giden öğrenci E.Ö, babaannesiyle birlikte yeniden okula giderek, müdüre durumu anlattı. E.Ö. daha sonra ailesiyle birlikte hastaneye giderek darp raporu aldıktan sonra polise giderek şikayetçi oldu. E.Ö’nün yanı sıra öğretmen tarafından darp edildiği ileri sürülen 2 öğrenci daha hastaneye gelerek darp raporu aldı.
Öğrenci velileri öğretmen M.Ç., hakkında suç duyurusunda bulundukları ve yapılan şikayet üzerine de İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından öğretmen hakkında soruşturma başlatıldı. (Haber merkezi)

Editör: TE Bilisim