Öğrenciler tarafından hazırlanan öykü kitaplarını değerlendirmek, yazarlık, öykü yazma, yazma konusunda öğrenci motivasyonunu artırmaya yönelik destek için Çorumlu yazar Erdal Şahin okulda misafir edildi.

Yazar Şahin, öğrencilerle bir araya gelerek yazarlık, öykü yazarlığı, başarı vb. konularda sohbet etti. Sohbet sonunda öğrencilere kitaplarından hediye eden Şahin, projenin öğrencileri yazmaya teşvik eden yazılı anlatım gücünün geliştirilmesine yönelik güzel bir çalışma olduğunu belirtti.

Okul Müdürü Ceylan Şahin de yaptığı açıklamada, “Öğrencilerimizi bilgiyle donatırken yeni deneyimler yaşamalarına, kişiliklerini geliştirmelerine, kendilerini en güzel biçimde ifade eden bireyler haline gelmelerine de özen gösteriyoruz. Öğrencilerimizin hayal dünyalarını geliştirmesi ve yazılı anlatım güçlerini desteklemesi açısından sınıfımızın yürüttüğü bu projeyi çok önemsiyorum. Okulumuza gelerek öğrencilerimizle güzel bir eğitsel etkinlik yapan Çorum’un değerli yazarlarından Erdal Şahin’e çok teşekkür ediyorum” dedi.(Haber Merkezi)

Editör: TE Bilisim