Daha sonra ÇORİMDER Başkanı Ayhan Boyraz ve yönetim kurulu üyelerinden oluşan ÇORİMDER heyetini makamında kabul eden İl Milli Eğitim Müdürü Yakup Sarı, ziyaretten dolayı heyete teşekkür etti. Derneğin çalışmaları hakkında bilgi veren Boyraz, bugüne kadar olduğu gibi bundan sonrada birlik ve beraberlik içerisinde İmam Hatip Okullarında güzel ve verimli çalışmalara imza atacaklarına inandığını söyledi.

Okullar, aileler ve öğretmenlerin gençlerden sürekli akademik başarı beklediğine değinen Boyraz, “Bizler gençlerimizi hep akademik başarı peşinde koşturuyoruz, ama unuttuğumuz bir şey var, öğrencilerimizde ahlak ve maneviyat konusunda da başarı beklemeliyiz. Bizim en önemli görevimiz ilk önce bu gençlerimiz üzerindeki ahlak ve maneviyatı güçlendirmek. Bu alandaki çalışmamızdan sonra akademik başarı kendiliğinden gelir. İşte bizde bu yüzden sorumluluğumuzun farkındayız ve başta imam hatip camiası olmak üzere tüm gençlerimiz için çalışmaya devam edeceğiz” diye konuştu.

Vatanına, milletine, devletine, milli ve manevi değerlerine sahip neslin yetişmesi için çalıştıklarını belirten ÇORİMDER Başkanı Ayhan Boyraz, derneğinin okullar nezdinde öğrencilere yönelik yapacağı faaliyetler konusunda da istişarede bulundu.

Milli Eğitim Müdürlüğünün çalışmalarını yakından takip ettiklerini kaydeden Boyraz, “Atandığınız günden bu güne kadar heyecan ve enerjinizi takip ediyor ve takdir ediyoruz. Bundan sonra da yapacağınız çalışmalarınızda başarılar diliyoruz ve her zaman yanınızda olacağımızı bilmenizi istiyoruz” dedi.

İl Milli Eğitim Müdürü Yakup Sarı, ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek gelen tüm misafirlerine ayrı ayrı teşekkür etti.(Haber Merkezi)

Editör: TE Bilisim