Belediye önünden başlayan çevre yürüyüşünün ardından gerçekleştirilen törene Belediye Başkan Yardımcısı Zeki Gül, Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Seyit Ahmet Sancak, Sosyal Güvenlik Kurumu İl Müdürü Duran Cesur, İl Sağlık Müdürü Dr. İsmail Yücel, Gençlik ve Spor İl Müdürü Haşim Eğer, Halk Sağlığı Müdürü Dr. Ahmet Barış okul yöneticileri ve öğrenciler katıldı.
Atatürk Anıtı’na çelenk sunulmasının ardından gerçekleştirilen programda Çevre günü nedeniyle düzenlenen yarışmalarda derece alan öğrenciere ödülleri verildi.
Resim yarışmasında birinci olan 23 Nisan Ortaokulu’ndan Melih Kuyulu, ikinci olan Kocatepe Ortaokulu’ndan Pelin Özbulut ve üçüncü olan 23 Nisan Ortaokulu’ndan Seyit Kaan Güneş, şiir yarışması birincisi Dr. Sadık Ahmet Ortaokulu öğrencisi Beril Çiftçi, ikinci olan Dr. Sadık Ahmet Ortaokulu’ndan Burcu Kulfutan ve üçüncü olan 23 Nisan Ortaokulu öğrencisi Ahmet Kaan Karademir ile kompozisyon yarışması birincisi Türkiyem İmam Hatip Ortaokulu öğrencisi Feyzanur Çıtak, ikinci 23 Nisan Ortaokulu öğrencisi Tuna Özcan ve üçüncü olan Dr. Sadık Ahmet Ortaokulu öğrencisi Başak Çağlayan’a ödülleri verildi. Törenin ardından öğrencilere meyve suyu ve kek ikramında bulunuldu.
(Erkan BAYATLI)
Editör: TE Bilisim