Yapılan sınavla ilgili bilgi veren Bahçeşehir Okulları Pazarlama Direktörü Senem Dinçer, Çevreyolu TOKİ Kavşağı yakınına 16 bin metrekare alana kurulan Anadolu’nun en büyük kampusunu 5 Mayıs 2016 tarihinde açmayı hedeflediklerini ifade ederek, bu okulda anasınıfından lise son sınıfa kadar bin kadar öğrencinin eğitim göreceğini dile getirdi. Çorum’daki Bahçeşehir Okulları Kampusu’nun genel merkez tarafından açıldığını söyleyen Senem Dinçer, Bahçeşehir’in anasınıfından üniversiteye kadar öğrenci yetiştiren bir kurum olduğunu ve yurtdışında bulunan okulları sayesinde öğrencilerin üniversitede yabancı dili de yerinde öğrenebildiklerini kaydetti.
Kolejin, Bahçeşehir Uğur Eğitim Kurumları Başkanı Enver Yücel’in doğum günü olan 5 Mayıs tarihine kadar tamamlanması için çalışıldığına dikkat çeken Dinçer, okula öğrenci alınması için sınav düzenlendiğini ve sınava 5, 6, 7, 9, 10, 11. Sınıf öğrencilerinin katıldığını vurguladı. Yaklaşık bin öğrencinin sınava girdiğini söyleyen Dinçer, sınav sonuçlarına göre öğrencilerin koleje alınacağını dile getirdi.
Senem Dinçer, Çorum’daki çalışmaların Eğitim Yöneticisi Nihat Aras ve Kurumsal İletişim Yöneticileri Emrah Tüysüzoğlu ve Pınar Keskin tarafından yürütüldüğünü kaydetti.



(Erkan BAYATLI)
Editör: TE Bilisim