Geçtiğimiz aylarda çok sayıda davetlinin katılımıyla hizmete açılan temiz hava, Çorum manzarası ve huzurun birleştiği bir mekan haline getirdiği işletmede ilk büyük organizasyonu 9 yaşındaki kendi oğlu Yiğitcan Akyol için düzenleyen Vahap Akyol organize ile tam not aldı.
Yavuz Sultan Selim İlkokulu öğrencisi Yiğitcan Akyol için önceki akşam düzenlenen sünnet düğününe Akyol ailesinin akrabaları ile birlikte çok sayıda davetli katıldı. Düğün salonu gibi süslenen Şehitler Parkı’nda havai fişek gösterileri, yemek ikramı ve çocuklar için çeşitli eğlencelerin yer aldığı sünnet düğününde büyükler için de canlı müzik yer aldı.
Davetliler Çorum manzarası eşliğinde geç saatlere kadar eğlenirken, düğünle ilgili görüşlerini aldığımız Vahap Akyol işletmenin tüm vatandaşlara özel günlerinde açık olduğunu dile getirdi. Kapalı ve açık mekanı da bulunan işletmeyi almadan önce parka çocuğunu sürekli getirdiğini belirten Akyol, işletmeyi kiralamasının ilk nedeninin de çocuğunun sevmesi ve sünnetini burada yapmak istemesi olduğunu sözlerine ekledi.
(Volkan SINAYUÇ)
Editör: TE Bilisim