Çorum Şoförler ve Nakliyeciler Odası Başkanı Tahsin Şahin önlüğünde Ankara'ya giden heyette, Mobilyacılar Odası Başkanı Yalçın Kılıç, Elektrikçiler Odası Başkanı Erol Bozkurt, Berberler ve Kuaförler Odası Başkanı Mustafa Köse, Sungurlu Şoförler Odası Başkanı Hacı Karatekin, Taksiciler ve Minibüsçüler Odası Başkanı Mehmet Gayretli, Marangozlar Odası Başkanı Ömer Latif Akdağ, Yorgancılar Odası Başkanı Erdoğan Çerikçi, Sungurlu Bakkallar Odası Başkanı Osman Aşutoğlu, Mecitözü Esnaf Odası Başkanı Muhammed Öz, Alaca Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı İsmail Ataç ile Alaca Şoförler Odası Başkanı Duran Ongu yer aldı.

“ÇORUM HEPİMİZİN ORTAK PAYDASIDIR”

Oda başkanları, Meclisteki temasları sırasında, AK Parti Çorum Milletvekilleri Ahmet Sami Ceylan, Oğuzhan Kaya ve Erol Kavuncu ile CHP Çorum Milletvekili Tufan Köse ve MHP Bursa Milletvekili Çorumlu hemşerimiz Mustafa Hidayet Vahapoğlu'nu ziyaret etti. Ziyaretler sırasında konuşan Çorum Şoförler ve Nakliyeciler Odası Başkanı Tahsin Şahin, Çorum'u parlemantoda temsil eden milletvekillerine hayırlı olsun ziyareti yaparak görevlerinde başarılar dilediklerini söyledi. Şahin, ziyaretlerde esnaf teşkilatının sorunlarına yönelik olumlu çalışmalarından dolayı milletvekillerine teşekkür ettiklerini kaydetti. Şahin, "Gerek Çorum'daki esnaf ve sanatkârın sorunlarının çözümü, gerekse Türkiye genelindeki esnafların sorunlarının çözümü adına Türkiye Büyük Millet Meclisi çatısı altında Çorum'u temsilen olumlu çalışmalarından dolayı tüm Milletvekillerine teşekkür ediyoruz" dedi.

“ALLAH HAYIRLI HİZMETLER NASİP ETSİN”

Tahsin Şahin, ayrıca, "Milletvekillerimizle TBMM’de bir araya gelerek hayırlı olsun dileklerimizi ilettik. Güçlü ve deneyimli bir Milletvekili kadrosuyla şehrimizin TBMM’de temsil ediliyor olmasını büyük bir kazanç olarak görüyorum. Vekillerimize meclis çalışmalarında ilimiz ve ülkemiz adına büyük sorumluluklar düşüyor, Allah vekillerimize TBMM çatısı altında ülkemize ve ilimize hayırlı hizmetler etmeyi nasip eylesin hepsine çalışmalarında başarılar diliyorum” şeklinde konuştu.

(Haber Merkezi)

Editör: TE Bilisim