Türkiye Halk Sağlığı Kurumu Başkanlığı’nın, 2014 Sağlıklı Beslenme ve Hareket Yılı “Sağlıklı Yaşam Yürüyüşleri” kapsamında gösterilen çabalar nedeniyle Türkiye Halk Sağlığı Kurumu Başkanı Prof.Dr.Seçil Özkan tarafından her ilden katılımcıların bulunduğu Fiziksel Aktivite Çalıştayı’nda plaket sunumu da gerçekleştirildi.
Çorum Halk Sağlığı Müdürlüğü’ne bağlı Sağlıklı Yaşam Merkezi’nde; Halk Sağlığı Müdürü Dr.Ahmet Barış, Halk Sağlığı Müdür Yardımcısı Uzm.Dr.Özlem Terzi, Bulaşıcı Olmayan Hastalıklar Programlar Kanser Şube Müdürü Dr.Sevil Dirlik Zaman, Toplum Sağlığı Merkezi Sorumlu Hekimi Dr.Süleyman Akif Yıldırım ve Obezite Birimi personelinin de katılımıyla plaket töreni yapıldı.
Plaket sunumunda konuşan Halk Sağlığı Müdürü Dr.Ahmet Barış, Obezite Biriminin Halk Sağlığı Müdürlüğü’nün temel taşı olduğunu belirtti. Dr. Ahmet Barış, 2015 yılında da Sağlıklı Yaşam Yürüyüşleri’nin ve “Obezite” ile mücadele çalışmalarının devam edeceğini kaydederek personelin motivasyonunu da artırarak her zaman işbirliği ve takım ruhu içerisinde çalışmaların süreceğini dile getirdi.
(ÇORUM HABER)
Editör: TE Bilisim