“Tanınmış Sima Ziyaretleri” kapsamında gerçekleştirilen etkinlikte Mahmut Atalay Gençlik Merkezi Müdürü Mehmet Tığlı, Gençlik Liderleri ve üye gençler, Bekir Madan’la bir araya geldiler.

Doğumdan sonra vurulan hatalı iğne sonucu engelli kalan ancak yaşama sevincini hiçbir zaman yitirmeyerek sürekli üretim hâlinde olan Bekir Madan, okuma-yazmayı aynı zamanda sınıf öğretmeni olan babası Talip Madan’dan öğrendiğini, ortaokulu dışarıdan bitirdikten sonra ise eğitim hayatına şimdilerde açık lise okuyarak devam ettiğini anlattı.

Baba Talip Madan ise Bekir’in şiir ve yazı yazmaya nasıl başladığından söz ederek, Çorum Belediyesi Engelli Eğitim Merkezi’nde tek eliyle çok güzel seramik eserler ürettiğini aktardı.

Bekir Madan’ın yazdığı  “Anneme” isimli şiirin, Mahmut Atalay Gençlik Merkezi üyeleri tarafından okunmasının ardından duygusal anlar yaşandı.

Öte yandan Mahmut Atalay Gençlik Merkezi Müdürü Mehmet Tığlı, gençlerin geleceğe dair motivasyonlarını arttırmak amacıyla sürdürülen “Tanınmış Sima Ziyaretleri”nin bundan sonra da devam edeceğini belirterek, “Bütün gençlerimizi Merkezimiz’e davet ediyoruz.” dedi.

(Recep SERBES)

Editör: TE Bilisim