O Ses Türkiye Yarışması’nda Cumartesi günü sahne alan Çorumlu sanatçı Volkan Koşar sahne performansı ile şimdiden yarışmanın favorileri arasında gösterilirken, jüri üyeleri de Çorumlu sanatçıyı kendi takımlarına dahil etmek için adeta birbirleriyle yarıştılar.

VOLKAN KOŞAR BOZ’UN TAKIMINDA

Cumartesi akşamı yayınlanan O Ses Türkiye’de Volkan Koşar, Speedy Gonzales’e ait bir şarkıyı seslendirdi. Performansıyla jüri üyelerini mest eden Koşar, tüm jüri üyelerini de döndürmeyi başardı. Volkan Koşar ayrıca programda Cem Karaca’nın “Bu son olsun bu son” şarkısını da seslendirdi. Volkan Koşar’ın şarkılardan sonraki tercihi ise Murat Boz’dan yana oldu ve Boz’un takımına girdi. Volkan Koşar, ayrıca O Ses Türkiye 2018’in favorisi olarak da gösterildi.

CEVİZCİ DE BÜYÜLEDİ

Çorum Özel Hastanesi’nde Psikolog olarak görev yapan Psikolog Oğuzhan Cevizci de TV 8’de yayınlanan “O Ses Türkiye” yarışmasının Pazar günü yayınlanan bölümünde sahne aldı. Acun Ilıcalı’nın sunuculuğunu yaptığı sevilen ses yarışması olan “O Ses Türkiye” adlı programın 8. sezonu Ekim ayında başlamıştı.

Özel Hastane’de Psikolog olarak görev yapan Cevizci de yarışmanın bu haftaki bölümünde söyleyeceği şarkı ile jüri karşısına çıktı. Jüri üyeliğini ise Murat Boz, Hadise, Seda Sayan ve Beyazıt Öztürk’ün yaptığı yarışmada sözü ve müziği Murat Kekilli’ye ait olan “Karagözlüm Ölesim Var” adlı eseri seslendirerek performansıyla alkış alan Cevizci, Murat Boz ile Seda Sayan’ı döndürmeyi başardı. İki jüri üyesinin kendi takımına almak için tatlı çekişmesine sebep olan Oğuzhan Cevizci tercihini Seda Sayan’dan yana kullandı.

TEŞEKKÜR ETTİ

Konuyla ilgili bir açıklama yaparak müziğin hayatında hep var olduğunu, Çorum başta olmak üzere ülkenin çeşitli yerlerinde sahne aldığını, şarkı söylemekten zevk aldığını belirten Cevizci, Çorum Özel Hastanesi’nde devam ettiği psikologluğun asıl mesleği olduğunu ve bu alanda yüksek öğrenimine devam ettiğini ayrıca müzik ile de yakından ilgilendiğini ve bu alanda da başarılı olmak istediğini vurguladı.

Oğuzhan Cevizci, hastane yönetimine desteklerinden dolayı ve yarışmada kendisini çok iyi ağırlayan Acun Ilıcalı ile ekibine teşekkürlerini iletti.

(Volkan SINAYUÇ)

Editör: TE Bilisim