Dün çeşitli temaslarda bulunmak üzere Çorum’a gelen Gülizar Biçer Karaca ve Ali Öztunç, şehit askerin Kalehisar Köyü’ndeki baba ocağını ziyaret ederek acılarına ortak oldular.

CHP İl Başkanı Ali Rıza Suludere, Merkez İlçe Başkanı İsmail Kalender İl Kadın Kolları Başkanı Gülhan Eke ve bazı İl yönetim kurulu üyelerinin de eşlik ettiği ziyarette Karaca ve Öztunç; anne Fatma Eker, baba Hasan Eker ve ailenin diğer fertlerine taziye dileklerini ilettiler.

CHP Genel Başkan Yardımcısı Gülizar Biçer Karaca ayrıca şehidin babasını CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile telefonda görüştürdü. CHP Lideri Kılıçdaroğlu şehidin babasına acılarını paylaştığını ve her konuda yanlarında olacaklarını söyledi.

Şehit askerin ruhuna duaların okunduğu taziye ziyaretinde CHP’li yöneticiler, şehit Mustafa Eker’in en yüce mertebeye ulaştığını belirterek, “CHP olarak şehit ailemizin acısını paylaşıyoruz. Vatan toprağı kutsaldır, askerimiz en yüce olan şehitlik mertebesine erişmiştir. Aileye sabır, şehidimize Allah’tan rahmet diliyoruz. Mehmetçikler var olduğu sürece birlik ve beraberlik bu ülkenin vazgeçilmezi olmaya devam edecektir. CHP olarak şehit ailelerimizin daima yanında olduk ve olmaya da devam edeceğiz.” şeklinde konuştular.

CHP’liler daha sonra köy mezarlığına geçerek şehit Mustafa Eker’in kabri başında da dua okudular.

(Recep SERBES)

Editör: TE Bilisim