Kooperatif Başkanı Müstet yaptığı açıklamada, ÇESOB Başkanı Kılıç’ın 162 dükkânın ne yapımında ne de tesliminde bir emeğinin olmadığını söyleyerek, “ÇESOB Başkanı yer almadığı bir projede nasıl olurda ben yaptım der” diye konuştu.

Nurullah Müstet, emeklerinin başkaları tarafından çalınmasına müsaade etmeyeceklerini belirterek, şöyle konuştu:

“ÇESOB Başkanı Sayın Yalçın Kılıç, dün basına yapmış olduğu açıklamada, sanayimize yapılan 162 dükkânın yapımında ve tesliminde kendi emeğinin olduğunu açıklamıştır.

Fakat Sayın Yalçın Kılıç bu projenin ne yönetiminde nede herhangi bir üyelikte yer almamıştır. Yer almadığı bir projede nasıl olurda ‘Ben yaptım’, ‘Bu projeyi ben gerçekleştirdim’ der. Bu projenin yapımında ve bitiminde bulunan yönetimdeki arkadaşlar şunlardır: Kurucu Başkan Nurullah Müstet, Cengiz Gökçek, Ahmet Gaffar, Necmettin Uzun, Şükrü Taşdelen, merhum Adnan Akbulut, Mustafa Ayçiçek, İbrahim Bozkurt, Uğur Uncu ve Hüseyin Torun. Ayrıca Oto Tamirciler Odası eski Başkanımız Sayın Abdullah Çetin abimizin de büyük emeği vardır.

Bu arkadaşların yönetimi ile 162 dükkân sahiplerine teslim edilmiştir. Emeği geçen herkese teşekkür ederken, emeğimizin başkaları tarafından çalınmasına da müsaade etmeyiz.” (Haber Merkezi)

Editör: TE Bilisim