Hayallerinin peşinden koşan gençlere ünlü isimlerden çağrı gelmeye başladı. Nükhet Duru “Çalışmalarıyla her zaman fark yaratan, yakın dostum Serhat Hacıpaşalıoğlu’nun en başarılı projelerinden birisi olan, Liseler Arası Müzik Yarışması’nı ilgi ile takip ediyor, zaman zaman da genç müzisyenlerimizin yanında olarak, kuliste onları ziyaret ediyorum. Bu yarışma müzik sever gençler için inanılmaz büyük bir fırsat. Haydi Çorumlu gençler!” sözleriyle destek verdi. Keremcem ise “ 20 yıldır bu yarışmayı ilgi ile takip ediyorum, müzik piyasasına da çok yararlı olduğunu düşünüyorum. Yarışmaktan korkmayın Çorumlu gençler!” cümleleriyle çağrıda bulundu.

ÇORUM’U HANGİ LİSELER TEMSİL EDECEK?

Elemeleri, 24-25 Mart tarihlerinde İstanbul, 31 Mart’ta Ankara ve 7 Nisan’da İzmir’de yapılacak, fizy 20. Liselerarası Müzik Yarışması’nın büyük finali ise, 22 Nisan’da İstanbul’da gerçekleştirilecek. Geçen yıl, yaklaşık 500 lisenin yarışmaya katıldığı ve 5.000’e yakın öğrencinin genç sanatçılar olarak sahne aldığı yarışmada Çorum’u, Çorum Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi temsil etmişti. Çorum’da şimdiden illerini hangi liselerin temsil edeceğinin heyecanı ve merakı yaşanmaya başladı.

Turkcell Pazarlamadan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı İsmail Bütün, bu yıl 20.’si düzenlenen Liselerarası Müzik yarışmasını fizy ile yapmaktan mutluluk duyduklarını belirterek, “Türkiye’nin en beğenilen müzik platformu fizy’nin, milyonlarca kullanıcısıyla fizy Liselerarası Müzik Yarışması’nın bu yıl çok daha geniş kitlelere ulaşacağına eminim” dedi.

(Haber Merkezi)

Editör: TE Bilisim