Çorum’da iki nişanlı gencin ağaçlık alanda uygunsuz hallerini çekip daha sonrada nişanlı kıza saldırdığı iddia edilen sanığın yargılanmasına devam edildi.
Olay 2 yıl önce meydana geldi. İddialara göre, nişanlı çift B.S, ve Ö.S, ağaçlık alana giderek bir süre sohbet etti. İkili daha sonra seviştikleri sırada A.T, tarafından fotoğrafları çekildi. Fotoğraflarının çekildiğini fark eden çift ile A.T., arasında kavga çıktı. Boğuşma sırasında Ö.S., bıçak darbesiyle parmağından yaralandı. Çift A.T’den şikayetçi oldu. Dün 1. Ağır ceza mahkemesinde “Yaralama ve basit cinsel istismar “ Suçundan 8 ile 10 yıl arasında hapis cezası ile yargılanan A.T, suçlamaları kabul etmedi.

“ARAZİYE SOLUCAN TOPLAMAYA GİTTİM”
A.T.,“Ben o gün araziye solucan toplamak amacıyla gitmiştim. Bunları uygunsuz halde gördüm. İkiside belden aşağı çıplaktı. Amacım cep telefonu ile çekip polise vermekti. Benim fotoğraf çektiğimi gördüler ve kavga ettik, denildiği gibi tehdit edip genç kıza saldırdığım söylenmektedir. Bunların hiç birisi doğru değildir. Ayrıca böyle bir ilişkiye girmeyi doğru bulmuyorum. Ben kimseye saldırmadım” dedi.

“PANTOLONUMU İNDİRMEYE ÇALIŞTI”
B.S, isimli genç kız ise “Ben bu kişiden şikayetçiyim. Olay tarihinde nişanlımla ağaçlık alana gitmiştik. etraf otluk bir alandı. Ben nişanlımla yakınlaştığımızda fotoğrafımızın çekildiğini fark ettik. Sonra bu kişi koşarak yanımıza geldi. Bana sarıldı. Nişanlım kolundan tutup uzaklaştırmaya çalıştı. Nişanlıma “Sen git buradan “ dedi. Ben çok korkmuştum. Olay anında çıplak değildik, pantolonlarımız biraz inikti. Bu kişi kim oluyor da, bizlerin fotoğrafını çekebiliyor. Hatta bu kişi bana sarıldı ve beni öpmeye hatta pantolonumun döğmesini açmaya çalıştı. Nişanlımla kavga etti ve onu yaraladı” dedi.

“SEN GİT, KIZI BIRAK” DEDİ
Ö.S, isimli nişanlı genç ise yaptığı açıklamada şahıstan şikayetçi olduğunu söyleyerek “Olay günü nişanlımla otluk ve ağaçlık alanda sevişiyorduk, bu kişi arkamızdan geldi ve nişanlımın arkasından sarıldı. Ben şahsı uzaklaştırmak için çaba gösterirken nişanlımda çok korkmuştu. Bu kişi bana bıçak savurdu. Elimi kesti. Sonra birkaç yumruk attım bilinci kapandı. Sonra korkup nişanlımla o bölgeden uzaklaştık. Hata bu kişi o gün “Sen git kızı bana bırak” diye akıl almaz şeyler söyledi. Nişanlımın pantolonunu indirmeye çalıştı” dedi.
Tüm bu gelişmeler üzerine tutuksuz yargılanan A.T., mahkeme salonunda anlatılanları dinlerken “Estağfurullah estağfurullah” diye söylenmesine kızan ağır ceza başkanı “Sen kendi kendi kendine konuşup durma dikkatimi dağıtıyorsun” diye uyardı. Mahkeme heyeti eksiklerin tamamlanması için duruşmayı ileri bir tarihe erteledi.
(Yusuf ÇINAR)
Editör: TE Bilisim