Ataması Yapılmayan Öğretmenler Platformu İl Temsilcisi Nazik Sivari, beraberindeki öğretmen adayları ile birlikte Türk Eğitim-Sen Çorum Şube Başkanı Selim Aydın’ı ziyaret etti.
Beden eğitimi öğretmeni Özge Özdemir, okul öncesi öğretmeni Hatice Kübra Uzunkaya, fen teknolojileri öğretmeni Selin Turan ve din kültürü öğretmeni Muhammet Reşit Kara’nın da hazır bulunduğu ziyarette Türkçe öğretmeni Nazik Sivari, 14 Mart’ta gerçekleştirilen ‘Büyük Ankara Eylemi’ne verdiği desteklerden dolayı Aydın’a teşekkür etti.
Ataması Yapılmayan Öğretmenler Platformu olarak Nisan ayında 40 bin atama beklediklerini belirten İl Temsilcisi Sivari, Türk Eğitim-Sen’in desteklerinin devam etmesini istedi.
Ataması yapılmayan öğretmenlerin sayısının 350 bine ulaştığını hatırlatan Selim Aydın ise; “12 yıl önce iktidara geldiğinde üniversite mezunlarının sorunlarını çözeceğini iddia edenler şimdi eğitim çalışanlarına çok uzaklar. Çözüm bekleyen sorunlarımıza kafa yoracak kişilere ihtiyacımız var. Ataması yapılmayan arkadaşlarımızın her zaman yanında olduk, destek vermeye de devam edeceğiz” dedi.
(Onur MÜLAZIM)
Editör: TE Bilisim