3F Tekstil adıyla üretime başlayan tekstil fabrikasında, dünyanın önde gelen birçok hazır giyim markasına üretim yapılıyor.
Çorum Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Yönetim Kurulu Başkanı Çetin Başaranhıncal, 3 F Tekstil Fabrikası’nı ziyaret ederek, yeni yatırımlarından dolayı fabrika sahipleri Fatih Ergün ve Özkan Beyoğlu’nu tebrik etti.
Tekstil ve hazır giyim sektörü temsilcileri olan TSO Meclis Üyeleri Zafer Çeliker, Mesut Doğan ve Mustafa Ertürk’ün de katıldığı ziyarette açıklamalarda bulunan Fatih Ergün, üretimlerinin tamamını ihraç ettiklerini söyledi.
Avrupa’da ürünlerinin gitmediği ülke bulunmadığını ifade eden Ergün, “Kendi memleketimiz olmasından dolayı Çorum’a yatırım yapmak istedik. Burada yatırım yaparken hiçbir zorlukla karşılaşmadık. Çorum ilimiz, yatırım yapmak için oldukça elverişli” dedi.
TSO Başkanı Çetin Başaranhıncal da, yeni bir yatırım ile Çorum’a istihdam sağlayıp, ihracatla dış ticaret potansiyelini güçlendirerek katma değer sağlamalarından dolayı firma sahiplerine teşekkür etti.
Çorum’un, özellikle dışarıdan gelen yatırımcıyı en iyi şekilde ağırlamaya gayret ettiğini ifade eden Başaranhıncal, yatırımın daha da büyümesi temennisinde bulundu.
Başaranhıncal ve beraberindeki Meclis Üyeleri, görüşmenin ardından fabrikanın üretim bölümünü gezdiler.

Editör: TE Bilisim