Oda’nın dün Turgut Özal Konferans Salonu’nda gerçekleştirilen Olağan Genel Kurulu’nda mevcut başkan Necati Şimşek, dört yıl için bir kez daha aynı göreve getirildi.

Divan Kurulu Başkanlığı’nı Muhittin Fatih Subaşı’nın üstlendiği Genel Kurul, saygı duruşunda bulunulması ve İstiklâl Marşı’nın okunmasıyla başladı.

Ardından Yönetim, Denetim ve Disiplin Kurulları Faaliyet Raporları ile Mali Rapor ve Tahmini Bütçe görüşülerek onaylandı.

Daha sonra kürsüye gelen Necati Şimşek, uzun yıllardır Hazır Elbiseciler Odası’nın başkanlığını yürüttüğünü belirterek, Avrupa Birliği destekli önemli projelere imza attıklarını söyledi.

Oda’nın hizmet ofisinin şu an kira olduğunu hatırlatan Şimşek, yeni dönemde öncelikli amacının Oda’ya bir büro satın almak olduğunu dile getirdi.

Ardından oy verme işlemine geçildi. Kadın üyelere öncelik tanınan oy verme işlemi sonucunda Necati Şimşek başkanlığında oluşan Oda’nın yeni yönetim kurulunda Mustafa Köse, Şükrü Özden, İsmail Yıldırım, Muhterem Aydıner, İsmail Bayrak ve Leyla Atar yer alırken, Denetleme Kurulu’na ise Veysel Gücücük, Rıza Ceyhan ve İ. Emre Öz seçildi.

(Recep SERBES)

Editör: TE Bilisim