Nuri Şengül’ün sahibi olduğu Albayrak Caddesi üzerindeki Baharım Temizlik ile Baharım Halı Yıkama ayrıca Ata Caddesi ve Bağcılar Caddesi üzerindeki şubelerine NB Gross Temizlik & NB Yapı İnşaat ismiyle bir yenisini daha ekledi.

Karakeçili Mahallesi Albayrak Caddesi No: 21 adresinde bulunan yeni şubenin açılışına AK Parti Çorum Milletvekili ve MKYK Üyesi Ahmet Sami Ceylan, Belediye Başkan Yardımcısı Turhan Candan, ÇESOB Başkanı Yalçın Kılıç, oda başkanları, mahalle muhtarları, sivil toplum kuruluşları ve siyasi partilerin temsilcileri ile çok sayıda davetli katıldı.

Milletvekili Ceylan ve diğer protokol üyeleri dua edilmesinin ardından işletmenin kurdelesini keserek açılışı yaptılar. Açılışın ardından davetlilere ikramda bulunuldu.

Firma sahibi Nuri Şengül, sektörlerinde 24 yıldır faaliyet gösteren bir firma olduklarını, yeni şubelerinde temizlik, plastik ve mutfak ekipmanları üzerine 2 katlı mağazalarında 12 deneyimli personel ile hizmet vereceklerini, mağazada 11 bin ürün çeşidinin bulunduğunu ifade etti. Açılışa özel indirimlerin hafta boyunca devam edeceğini kaydeden Şengül tüm Çorumluları mağazalarına davet etti.

(Volkan SINAYUÇ)

Editör: TE Bilisim