Bahçelievler Mahallesi, Şenyurt 1. Sokak, Cansu Apartmanı’ndaki iki katlı işyerinde Çarşamba gününden itibaren fiilen faaliyete başladıklarını hatırlatan Diyetisyen Cansu Tuğrel Tepe, “Çorum’da sağlıklı beslenme ve formda kalmanın yeni adresi olacağız.” dedi.

Cansu Tuğrel Tepe, danışmanlık sunmanın yanı sıra “Diyet Kapımda” adlı program kapsamında yoğun iş temposu nedeniyle öğünlerini kaçıran ya da sağlıklı beslenemeyen müşterilerine titizlikle hazırlanan diyet yemeklerini ve ara öğünlerini de gönderdiklerini söyledi.

Öte yandan profesyonel şekilde hazırlanmış “Detoks Barları” ile de müşterilerin daha çabuk zayıflamasına olanak sağladıklarını dile getiren Cansu Tuğrel Tepe, ayrıca Uzman Spor Eğitmeni Gamze Erkoç gözetiminde pilates, zumba ve reformer pilates seansları yaptıklarını kaydetti.

İşadamı Ferhat Tepe’nin gelini, işadamı Mustafa Tuğrel’in kızı, Sayıştay Denetçi Hâkimi Hakan Tuğrel’in kız kardeşi ve avukat Volkan Tepe’nin eşi olan Diyetisyen Cansu Tuğrel Tepe, aynı zamanda ÇORUM HABER’de her Cumartesi, sağlıklı yaşam ve beslenme konusunda yazılar yazıyor.

(Recep SERBES)

Editör: TE Bilisim