Çorum Emek ve Demokrasi Platformunu düzenleyeceği etkinliğe; yerel yönetimler konusunda düşüncesi, önericisi ve eleştirisi olan herkesi davet ettiklerini belirten Tüfekçi, “CHP olarak toplumun tüm kesimleriyle birlikte belediye başkan adayımızı ve belediye meclis üyelerimizi belirleyeceğiz. Çorum da yaşayan, işçisi, memuru, işsizi, genci yaşlısı tüm kesimler ile hangi inanca ve düşünceye sahip olursa olsun tüm halkın taleplerini dikkate alan bir belediye yönetimi oluşturmayı hedefliyoruz.

Yıllardan bu tarafa süren yağma ve talan belediyeciliğine son vermek üzere yola çıktık. Ranta dayalı imar çalışmaları, verimli tarım arazilerinin imara açılması, kişiye göre kat atışları ve inşaat ruhsatları verilmesi dönemi artık son bulmalıdır. Bir yandan yeşil alanlar imara açılıp, parklar rant alanı haline getirilirken, lale dikerek toplumun gözünü boyama dönemi son bulacaktır.

Belediye yönetimi halk tarafından seçilmeli ve şeffaf olmalıdır. Bunun için halkın tüm kesimlerini bu seçimlerde duyarlı olmaya çağırıyoruz. Halk isterse bu düzen son bulur. Bunun için parti yönetimi olarak tüm kesimlerle, kurumlarla, sivil toplum örgütleri ile birlikte çalışacağız ve başaracağız” dedi. (Haber Merkezi)

Editör: TE Bilisim