Ekrem Çal’ın sahibi olduğu, Devane TOKİ konutları karşısında, Murat Petrol yanında faaliyet gösteren Gold Las Oto Lastik Servisi’nde nano teknoloji kullanılarak temizlenen farların uzun ömürlü ve garantili olduğu, bir daha sararmadığı belirtilerek, “Daha aydınlık yollar için bize uğramadan karar vermeyin” ifadesi kullanıldı. 
Gold Las’ın tanıtım bilgileri şöyle açıklandı:
“Araba farı güvenli sürüşte büyük önem taşır. Özellikle geceleri ve kış aylarında yolu rahat görebilmek ve diğer sürücülerin sizi kolayca farketmesini sağlar. Ayrıca, arabanızın elektrik sistemlerinin de zarar görmemesi için far temizliği ihmal edilmemesi gereken bir konudur.
Farlar içerisindeki ampul ve güneş ışınlarının etkisiyle belli bir süre sonra kararır. Yol şartlarından ya da kazalardan dolayı da çizilir. Dolayısıyla işlevini de yerine tam olarak getiremez. Bu durumda mutlaka temizletilmeli, bu konu ihmal edilmemelidir.
Yeni başlayan güneş yanıkları, zamanla kanser gibi arabanın her tarafını kaplamaktadır. Bu asla durdurulamaz, ama GOLD LAS bu sorunu çözerek Çorum’da bir ilki gerçekleştirmektedir. 
Nano teknoloji ile farlar ilk günki görünümüne kavuşturulmakta, beğenmeyenden ücret alınmamaktadır.”

(Haber Merkezi)
 

Editör: TE Bilisim