24 Haziran Pazar günü yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve 27. Dönem Milletvekilliği Genel Seçimlerine kısa bir süre kala seçim çalışmalarına hız veren MHP Milletvekili Adayı Mehmet Akif Aras, özellikle de toplumun belkemiği olan esnaflarla bire bir veya toplu olarak görüşmeler yapıyor. Esnaf ziyaretleri kapsamında Çorum Şoförler ve Nakliyeciler Odası’nı ziyaret eden Milletvekili Adayı Aras, oda başkanı Tahsin Şahin ve yönetim kurulu üyeleri tarafından karşılandı.

İl Başkanı Arslan Kaynar’ın da yer aldığı ziyarette Milletvekili Adayı Aras, başkan Şahin’den hem oda faaliyetleri, hem de esnafın genel sorunları hakkında bilgiler aldı.

Aras, daha sonra ise Kamyon Garajı’na giderek hem şoför, hem de nakliyeci esnafıyla görüştü.

Esnaflara hal-hatır soran ve sorunlarını dinleyen Aras, partisinin esnafa yönelik taahhütlerini de anlattı. MHP’nin ekonominin ihtiyacı olan alanlarda yapısal reformların hızla gerçekleştirilecek projelerinin bulunduğunu söyleyen Aras, tüm esnaf kesimlerini ilgilendiren vergi ve prim yükünün hafifletileceğini vurguladı. Yük ve yolcu taşımacılığı yapan esnafın en büyük gideri olan akaryakıt konusunda da çok önemli bir düzenleme getireceklerinin altını çizen Aras, yük ve yolcu taşımacılığı yapan esnafa vergisiz akaryakıt sağlanacağını bildirdi.

Gece-gündüz demeden ömrünün büyük bir bölümünü yollarda geçiren şoför esnaflarının da yıllardır mücadelesini verdiği yıpranma payı hakkı konusunda da yasal düzenlemeleri hayata geçireceklerini kaydeden MHP Milletvekili Adayı Aras’ın sözleri şoför ve nakliyeci esnafı tarafından memnuniyetle karşılandı.

Aras, şoför ve nakliyeci esnafından 24 Haziran seçimlerinde Cumhurbaşkanı adayı Recep Tayyip Erdoğan ve Cumhur İttifakında yer alan MHP’ye destek istedi.

(Haber Merkezi)

Editör: TE Bilisim