Ferdane-İrfan Yaşar çiftinin Çorum Belediyesi’nde mimar olarak görev yapan kızları Nagehan Yaşar ile Ayten-Mehmet Çağlar çiftinin doktor oğulları Berk Çağlar evlendiler.
Genç çiftin düğünü geçtiğimiz Pazar akşamı Anitta Otel’de görkemli bir törenle gerçekleştirildi. Düğüne AKP Çorum Milletvekili ve TBMM İdare Amiri Salim Uslu, Milletvekili Lütfiye İlksen Ceritoğlu Kurt, Belediye Başkanı Muzaffer Külcü ve eşi Hatice Külcü, AKP 2. Sıra Milletvekili adayı Ahmet Sami Ceylan, İl Genel Meclisi Başkanı Halil İbrahim Kaya, Belediye Başkan Yardımcısı Alper Zahir, Hitit 19 Yapı Kooperatifi Başkanı Nurullah Müstet, Kooperatif Yönetim Kurulu üyeleri, AKP Belediye Meclis üyeleri, Belediye Birim Amirleri, Daire Müdürleri ile Yaşar ve Çağlar ailelerinin yakın akraba ve dostları katıldı.
Nagehan ile Berk’in nikâhını Belediye Başkanı Muzaffer Külcü kıyarken, evlilik cüzdanını ise Milletvekili Lütfiye İlksen Ceritoğlu Kurt geline takdim etti. Nikâhın ardından canlı müzik eşliğinde gönlünce eğlenen davetliler, gecenin ilerleyen saatlerine kadar Nagehan ile Berk’in mutluluklarına ortak oldular.
ÇORUM HABER, Yaşar ve Çağlar ailelerini kutlar, genç çifte bir ömür boyu mutluluklar diler.
(Haber Merkezi)
Editör: TE Bilisim