Muhasebeciler Haftası nedeniyle Anitta Otel’de düzenlenen yemekte bir konuşma yapan Yıldırım, bir dahaki dönemde Oda Başkanlığı görevini üstlenmeyeceğini ifade ederek, meslektaşları ile vedalaştı.
Göreve geldiği 2010 yılından buyana birçok önemli hizmetin altına imza attıklarını belirten Yıldırım, “Görev yaptığım süre içerisinde bir meslektaşımı dahi kırdıysam ondan özür diliyorum. Haklarını helal etmelerini istiyorum. 1-7 Mart bizim için veda sizin için kutlama olsun” dedi.
2015 yılının herkes için gergin bir yıl olduğunu kaydeden Yıldırım, Muhasebeciler Haftası vesilesiyle geçmiş yılın hesabının iyi bir şekilde yapılması gerektiğini dile getirdi. Yıldırım, “Muhasebeciler, kâr mı zarar mı ediyor, bunların iyi bir şekilde muhasebesinin yapılması gerekiyor” ifadesini kullandı.
Konuşmasının devamında ruhsatlarını alarak mesleğe adım adın mali müşavirlere yeni hayatlarında başarılar dileyen Yıldırım, meslektaşlarına ve işletmelere de bol kazançlı bir yıl geçirmeleri temennisinde bulundu.
Muhasebeciler her şeyden önce birlik ve beraberliğe ihtiyacının bulunduğunu belirten Yıldırım, bazı meslektaşlarına kırgın olduğunu dile getirdi. Yıldırım, “Sosyal medya bazı açıdan iyi, bazı açıdan kötü. Keşke, sorunlarını sosyal medyada paylaşmak yerine bizimle paylaşsalardı. Makamımın kapısını hiçbir arkadaşıma kapatmadım. Bize gelen her türlü talebin üzerinde hassasiyetle durduk. Bundan sonraki dönemde tek isteğim odamızın birliğine sahip çıkılmasıdır. Örgütlü yapınız yoksa emin olun ki siz de yoksunuz. Her zaman birlikte olan kazanır” dedi.
(Taner ŞİMŞEK)
Editör: TE Bilisim