Çocukların ebeveynleri ile aile büyüklerini tebrik ederek konuşmasına başlayan Belediye Başkanı Külcü; “Her yıl ortalama 500 çocuğumuzu sünnet ettiriyoruz. Bu yıl da dâhil 7 yıl içerisinde toplam 3 bin 250 çocuğumuzu sünnet yaptırmış olacağız. Çocuklarımızı tebrik ediyor; sağlıklı, mutlu, huzurlu ve uzun bir ömür diliyorum. Onların büyüdüklerini, iş sahibi olduklarını, evlendiklerini görmenizi ve yeni mutluluklarına şahit olmanızı temenni ediyorum” dedi.
Çocukları çok sevdiğini belirterek, ülkenin geleceğinin yine bu çocuklara emanet olduğunu ifade eden Külcü; “Yavrularımız bizim için çok önemli. Onlar bu memleketin geleceği. Ne kadar iyi yetişir, ne kadar iyi eğitim alırlarsa bu ülkenin geleceği de o kadar güvende olur. Çocuklarımız sadece evlerimizin değil aynı zamanda topraklarımızın ve milletimizin de geleceği” diye konuştu.
Son birkaç ay içeresinde yaşanan terör olaylarını lanetleyerek, 7 Haziran seçimleri ile başlayan sürece değinen Belediye Başkanı Külcü; konuşmasını şöyle sürdürdü: “Ülkemizin üzerinde hain emelleri olanlar, ülkede kargaşa çıkartmak için fırsat kolluyorlar. Çeşitli oyunlar oynayarak, hain planlar yapıyorlar. Şükürler olsun ki; ülkenin başında bunların planlarını bozacak güçlü bir cumhurbaşkanı var. 7 Haziran seçimlerinde ülke olarak talihsiz bir gün yaşasak da; milletin tercihi her şeyin üstündedir. Seçimlerin üzerinden 2 ay geçti fakat hala hükümet kurulamadı. Benim görüşüm; ‘Nasıl ki çatal kazık yere batmaz ise, biz de tekrar millete soralım.’ Biz ideoloji siyaseti yapmıyoruz; eser siyaseti, hizmet siyaseti yapıyoruz.”
(Onur MÜLAZIM)

Editör: TE Bilisim