Türkiye’nin en büyük traktör üreticisi olan New Holland tarafından 105 bayi arasında yapılan “Müşteri Memnuniyeti” araştırmasında Çorum Karakaşlar New Holland, Türkiye birincisi oldu.
İlk fabrikası 1954 yılında kurulan New Holland Türkiye, 134 ülkeye ihracat yapıyor. Türkiye’de iki ayrı fabrikada üretimi yapılan traktörler Türk mühendislerin imzasını taşıyor. Merkezi Osmancık’ta bulunan Karakaşlar New Holland; Çorum, Amasya, Sinop ve Kastamonu’ya hizmet veriyor. Karakaşlar, 39 traktör firmasının faaliyet gösterdiği Çorum’da pazar payının yüzde 65’ini elinde bulunduruyor.
Hitap ettiği pazar payı ile Çorum’un en büyük traktör bayisi olan Karakaşalar New Holland, bayiler arasında yapılan “Müşteri Memnuniyeti” araştırmasında Türkiye birincisi seçildi. Karakaşlar New Holland Yönetim Kurulu Başkanı İzzet Karakaş, hem büyük bir pazar payına sahip olmanın hem de müşteri memnuniyetini sağlamış olmanın gururunu yaşadıklarını ifade etti.
Karakaşlar’ın başarısının temelinde güven, tecrübe ve samimiyet olduğunu belirten Karakaş “30 yıllık bayi tecrübemiz var. Bu tecrübeyi çiftçilerimize hizmete dönüştürdük. Başta güven duygusu olmak üzere, çiftçilerimizle iç içe olmamız müşteri memnuniyetini etkiliyor. 105 bayi arasında müşteri memnuniyetinde firmamız birinci oldu. Anadolu’nun bağrından çıkarak bu başarıya ulaşmak bizi de memnun etmiştir” dedi.
Çorum’da New Holland’ın pazar payının yüzde 65’e ulaştığını kaydeden Karakaş, uzun ömürlü olan traktörlere yedek parça temini ve bayi desteğini sağladıklarını, ikinci elde de kıymetinden bir şey kaybetmeyen New Holland’ı 30 yıllık bayi tecrübesiyle çiftçilerin hizmetine sunduklarını açıkladı.
(Haber Merkezi)
Editör: TE Bilisim