Çorum Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) bünyesinde faaliyet gösteren TOBB İl Genç Girişimcilik Kurulu ile Hitit Üniversitesi Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu’nun ortaklaşa düzenlediği ‘10'da 10 Girişimcilik Günleri-2’nin bu haftaki konuğu Şirinler Grup Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Şirin ve Bek Tarım Yönetim Kurulu Başkanı Barış Bektaş oldu.

Önceki gün Hitit Üniversitesi Meslek Yüksekokulu Ethem Erkoç Konferans salonunda Öğr. Gör. Fatih Şanöz'ün moderatörlüğünde gerçekleştirilen programa Sosyal Bilimler MYO Müdür Yardımcısı Ömer Faruk Karakaş, TOBB İl Genç Girişimciler Kurulu Başkanı Elvan Can Çabuk ile kurul üyeleri, Çorum İş dünyasından isimler, SBMYO Öğretim Görevlileri ve öğrencileri katıldı.

Program sonunda Mustafa Şirin ve Barış Bektaş öğrencilerin sorularını yanıtladı.

10’da 10 Girişimcilik Günleri-2 programları hakkında bilgi veren TOBB İl Genç Girişimciler Kurulu Başkanı Elvan Can Çabuk, mesleki eğitimin gereği olan bu tür programları gerçekleştirmeye devam edeceklerini söyledi.

Çabuk ayrıca, öğrenciler ile tecrübelerini paylaşan Mustafa Şirin ve Barış Bektaş’a, programların düzenlenmesinde her zaman destek olan kurul üyelerine ve Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu Müdürü Yrd. Doç.Dr. Zekeriya Işık’a teşekkür etti.

(Haber Merkezi)

Editör: TE Bilisim