Kurs kontenjanı 50 kişi olarak belirlenirken, eğitimler Çorum Organize Sanayi Bölgesi’nde faaliyet gösteren Assistt Rehberlik ve Müşteri Hizmetleri A.Ş.’de gerçekleştirilecek.
18 Temmuz-11 Ekim 2016 tarihleri arasında düzenlenecek olan eğitimler Pazartesi’den Cumartesiye haftada 6 gün olmak üzere toplam 456 saat sürecek. Kursa katılmak isteyenlerin en geç 8 Temmuz 2016 Cuma gününe kadar İŞKUR İl Müdürlüğüne başvuruda bulunmaları istenirken, kursiyer seçimlerinin 11­12­13 Temmuz 20016 tarihlerinde eğitimlerin yapılacağı Assistt Rehberlik ve Müşteri Hizmetleri A.Ş.’de yapılacağı belirtildi.
Kursa katılmak isteyen kursiyerlerde aranan şartlar şu şekilde açıklandı:
İŞKUR’a kayıtlı işsiz olmak, 18 yaşını tamamlamış ve 35 yaşından gün almamış olmak, en az lise mezunu olmak, askerliğini yapmış olmak veya En az 1 yıl tecilli olmak, öğrenci olmamak (Açık öğretim öğrencilerinin başvurusunda engel yoktur), İŞKUR’un Kurs, Toplum Yararına Programı (TYP), İşbaşı Eğitim Programı (İEP) ve Girişimcilik programlarından son 6 ay içerisinde faydalanmamış olmak, emekli veya aktif sigortalı olmamak, son bir yıl içerisinde Assistt Rehberlik ve Müşteri Hizmetleri A.Ş.’nin çalışanı olmamak. (Haber Merkezi)
Editör: TE Bilisim