Gelişen ve büyüyen Türkiye’nin  2023 yılı hedeflerine ulaşmak için koşar adımlarla ilerlediğini belirten Yağlı, “Gelecek 10 yıl içerisinde dünyanın en büyük 12 ekonomisinden birisi olacağına inancımız tamdır. Devletimiz de  pek çok ülkede verilmeyen teşvik ve desteklerle sanayicilerimizin önünü açmaktadır, yani destek devletimizden, gayret sanayicimizden olmalıdır” dedi.
Yatırım, üretim ve istihdamı artırmak için sanayicilerin bugüne kadar olduğu gibi bundan sonrası için de gereğini fazlasıyla yapacağına inancının tam olduğunu ifade eden Yağlı, açıklamasına şu şekilde devam etti:
“Bu bağlamda Merzifon-İstanbul uçuş saatlerinin yeniden düzenlenmesine etki ederek, üretimi ve sanayiciyi desteklediğini bir kez daha gösteren  TBMM İdare Amiri ve Çorum Milletvekilimiz sayın Salim Uslu'ya çok teşekkür ediyor ve  saygılar sunuyoruz.
Vekilimiz Salim Uslu Çorum ilimizdeki sanayici ve işadamlarımızın 2016 yılı ilk 9 aylık süreçte 122 firmanın  158,6 milyon dolar ihracatı 121 ülkeye gerçekleştirdiğini kaydetmiştir.  Bu da gösteriyor ki işadamlarımız boş durmuyor iş girdisini sağlamak için sürekli gayret ediyor.
Dolayısıyla sanayicimizin sorunlarını dinleyen, destekleyen ve önünü açan devletimize sonsuz teşekkürlerimizi sunuyoruz.”
(Haber Merkezi) 
 
Editör: TE Bilisim