Genel kurula Türkiye Berberler ve Kuaförler Federasyonu Başkanı Bayram Karakaş, Yönetim kurulu üyeleri, ÇESOB Başkan vekili Recep Gür, Oda Başkanları ve çok sayıda üye katıldı. Divan Başkanlığına Türkiye Berberler ve Kuaförler Federasyonu Başkanı Bayram Karakaş, divan üyeliklerine ise Ünal Akbulut, Gazi Demir, Tuncay Kazak ve Elvan Turan’ın seçildiği genel kurulda faaliyet, denetim ve gelir gider bilançolarının okunarak ibra edilmesinin ardından adaylar sırasıyla kürsüye çağırılarak kendisi ve yönetimi tanıtıldı.

Genel kurulda konuşan Mustafa Köse, iyi ve kötü günde üyelerinin her zaman yanında olduğunu ifade ederek, kendi işinden fedakârlık yaptığını ancak, üyelerini yalnız bırakmadığını dile getirdi.

ODANIN ADI DEĞİŞTİ

Çorum Berber ve Kuaförler Odası’nın Olağan Genel Kurulu’nda prosedür gereği odanın adı da değiştirildi. Yapılan oylama neticesinde Çorum Berber ve Kuaförler Odası’nın yeni ismi Çorum Berberler Kuaförler ve Güzellik Salonu İşletmecileri Odası oldu.

25 YILI GEÇENLERE PLAKET

Yapılan konuşmaların ardından meslekte 25 yılını dolduranlara plaketleri verildi.

Sefa Mama, Ahmet Fındıkçı, Mustafa Ebil, Mustafa Sakıcı, Yunus Taşdelen, Ali Avuncu, Tuncay Kazak, Faruk Baykara, Dursun Bozyel, Ali Kupen, Menderes Celt, Murat Şahin, Necati Özşahin, Seyit Kayhan, Hacı Ali Biçer, Cafer Tunç, Ünal Akbulut, Hüseyin Kömekçi, Hüsamettin Karaman, Arif Keleş, Erdoğan Çelebi, Mustafa Kaymazlı, Hıdır Kırdı, Erdal Şahan, Fikret Keskin ve Abdullah Aksungur’a plaketlerini Federasyon Başkanı Bayram Karakaş, yönetim kurulu üyeleri ve ÇESOB Başkan Vekili Recep Gür verdi.

Plaket töreninin ardından geçilen seçimlerde Mustafa Köse güven tazeleyerek yeniden oda başkanı seçildi. Köse’nin yönetimi şu isimlerden oluştu:

“Mustafa Yıldırım, Adem Okumuş, Bülent Başaran, Hüsamettin Karaman, Emre Şahin, Seval Demirci.

Denetim Kurulu: Asuman Yılmaz, Elif Esra Küçük, Bülent Kuyumcu.

(Erkan BAYATLI)

Editör: TE Bilisim