Çorum Belediyesi Zabıta Müdürü Mustafa Kanat, personeli ile ilk toplantısını gerçekleştirdi. Belediye Konferans Salonu’nda yapılan toplantıda zabıta personeli tam kadro hazır bulundu.
Zabıta personeline iş ve işlemleriyle ilgili hatırlatmalarda bulunan Kanat, “Zabıta, belde halkının sağlığı, esenliği, refahı ve huzurun için 7 gün 24 saat kesintisiz hizmet veren bir teşkilattır. Belediyemizin azı dişidir. Sayın Belediye Başkanımızın tabiriyle Belediyemizin gören gözü, işiten kulağı ve yürüyen ayağıdır” dedi.
Belediye Başkanı Muzaffer Külcü’nün her zaman zabıtanın yanında yer aldığını hatırlatan Mustafa Kanat, kendisinin 20 yıldan beri zabıta teşkilatının içerisinde bulunduğunu belirterek, “Tüm arkadaşlarımız zabıtalığın gerektirdiği şekilde kılık kıyafetine dikkat edecek. İşgaller ve seyyar satıcılar konusunda, gelişigüzel asılan el ilanı ve afişler konusunda kararlı duruşumuzu devam ettireceğiz. İşgallere kesinlikle izin vermeyeceğiz. İş disiplininden kesinlikle taviz vermeyeceğiz” diye konuştu.
Zabıta Müdürü Mustafa Kanat, zabıtanın yaptığı her hareketin doğrudan Çorum Belediyesi’ni ve Belediye Başkanı Muzaffer Külcü’yü ilgilendirdiğini hatırlatarak daha dikkatli davranmaları gerektiğini ifade etti.


(ÇORUM HABER)
Editör: TE Bilisim