Yapılan sohbette Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, Merkez İlçe Başkanz Yaşar Anaç, İl Başkan Yardımcısı İsmail Yağbat, Mesut Ceylan, Mahmut Öztemiz, Adem Oğuzhan Kaya, Adem Candan, Mehmet Emin Türker, Musa Arif Erkan, Bünyamin Aydemir, İl Yönetim Kurulu Üyeleri Ahmet Akın, Cemil Öz, İl Gençlik Kolları Başkanı Ünal Yıldırım, İl Gençlik Kolları Başkan Yarımcısı Lütfi Alkan hazır bulundu.
Yapılan görüşmede teşkilat çalışmaları ve ramazan programları üzerine bir dizi sohbet gerçekleştirdiler. Teşkilat çalışmalarında, AK Parti’nin yegane temeli olan Sandık ve Mahalle teşkilatlarının önemi ve yapılması gerekenler üzerine istişare edildi.
Bekiroğlu konuşmasında; İl Teşkilatı’nın Ramazan ayı içerisinde ilçelerde yapılan iftar programları, sosyal faaliyetler, üye ziyaretleri ve diğer çalışmaların halk ile birlik ve beraberliği sağlamada yegane unsur olduğunu, Ak Parti çalışmalarının ve Ak Parti hükümetinin yaptığı çalışmaları halk için yaptıklarını ifade etti. Bekiroğlu, “Ramazan ayı süresince hiçbir teşkilat mensubumuz bu bunaltıcı sıcaklarda dahi durmadan, teşkilat çalışmalarını yerine getirdiler” dedi.
Ak Parti iktidarı süresince garibanlara yapılan yardımların çok yüksek olduğunu belirten Bekiroğlu, “Biz durmaksızın elimizden ne geliyorsa en üst ve alt kademe teşkilatlarımıza kadar çalışmaya devam ediyoruz. Ramazan Bayramı’na Genel Merkezimizin Türkiye genelinde dağıtacağı yardım çeklerinden Çorum da büyük bir oranda nasibini aldı. Yardıma muhtaç ailelerimize AK Gönüller olarak Çorum’da 5 bini geçkin aileye hükümetimizin de desteği ile yardım çekleri dağıtacağız” dedi.
Genel Merkez Teşkilat Başkanı Mustafa Ataş, yapılan çalışmalardan ve hizmetlerden dolayı İl Başkanı Bekiroğlu ve teşkilat mensuplarına teşekkür ederek uyum içerisinde yapılan çalışmaların her zaman meyvesini verdiğini söyledi.
(Haber Merkezi)
Editör: TE Bilisim