Yaptığı ziyaretlerde köylerin sorunlarını, taleplerini yerinde tespit eden Alagöz, devam eden çalışmaları da inceleme fırsatı buluyor.
AK Parti Merkez İl Genel Meclisi Üyesi Mustafa Alagöz, Merkez İlçe Yönetim Kurulu Üyesi Emre Ceylan ve Üçtutlar Mahallesi Teşkilat Yöneticisi Adnan Topçu ile birlikte merkeze bağlı Arpalık, Kertme, Karakeçili ve Seydimçakallı Köyü’nü ziyaret etti.
1 Kasım Genel Seçimleri öncesi tüm köyleri ziyaret ederek hem köy halkıyla görüşmeler yaptıklarını, hem de sorunları tespit ettiklerini belirten Alagöz, yapılması gereken çalışmaları rapor haline getirip çözüm için girişimlerde bulunacaklarını kaydetti
Arpalık Köyü Muhtarı Necati Uysal, Kertme Köyü Muhtarı Yüksel Güneş, Karakeçili Köyü Muhtarı Hüseyin Deniz ve Seydimçakallı Köyü Muhtarı Satılmış Sucu ile görüşen Alagöz ve beraberindekiler, köylerin sorun ve talepleri hakkında bilgi aldı, yapılan çalışmaları yerinde inceledi.
Alagöz, içme suyu projeleri, kanalizasyon, alt yapı, asfalt, oyun grubu ve kilit taşı projeleri hakkında muhtarlara bilgi verdi. Onaylanan projelerin müjdesini de veren Alagöz, millete hizmet için yola çıktıklarını, bu yolda milletle birlikte ilerlemeye devam edeceklerini vurguladı.
Alagöz, köylerin sorunlarını İl Genel Meclisi'nde gündeme getirerek, ilgili kamu kurum ve kuruluşlarıyla görüşmeler yaparak, sorunları ve talepleri hükümet yetkililerine ileterek gerekli çözümü sağlayacaklarını, refah düzeyini artırmanın gayretinde olduklarını bildirdi.
(Haber Merkezi)
Editör: TE Bilisim