Kemal Kılıçdaroğlu’nun 15 Haziran’da başlattığı Adalet Yürüyüşü’ne bir süre eşlik eden CHP Çorum Milletvekili ve TBMM İdare Amiri Av. Tufan Köse, 12. gününe ulaşan Adalet Yürüyüşü ile ilgili değerlendirmelerde bulundu.

Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu öncülüğünde başlayan Adalet Yürüyüşü’ne Çorum olarak daha fazla katkı vermek için çaba göstermek zorunda olduklarına dikkat çeken Milletvekili Köse, konuşmasını özetle şöyle sürdürdü:

“2019 SEÇİMLERİ İÇİN ŞİMDİDEN ÇALIŞMAYA BAŞLAMALIYIZ”

“Geçtiğimiz günlerde birçok arkadaşımız yürüyüşün çeşitli etaplarına katılarak, desteklerini sundular. Çorum'da da Adalet Nöbetleri ile Genel Başkanımıza destek verdiler. Bu nedenle tüm arkadaşlarımı, Nöbetlere katkı sunan yurttaşlarımı yürekten kutluyorum.

Bizler Çorum olarak, Çorum Örgütleri olarak, Adalet Yürüyüşüne daha kitlesel bir katılım yapmak zorundayız.

Önümüzdeki günlerde bir program dâhilinde bunu daha da ileri seviye çıkarabileceğimiz düşünüyorum. Genel Başkanımızın bu haklı çabasına Çorum olarak üzerimize düşeni yapmak zorundayız.

Bu yürüyüş, aynı zamanda 2019’da yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve Genel Seçimleri için de belirleyici olacak. Şimdiden bunun çalışmasını da başlatmamız gerekiyor.

Bu nedenle Sayın Genel Başkanımız öncülüğünde başlayan Adalet Yürüyüşü’nü çok anlamlı buluyorum. Çünkü Adalet olmazsa, laiklikte olmaz. Adaleti olmadığı yerde barış ve kardeşlik içinde yaşanılamaz.

80 MİLYON ADALET İSTİYOR!

Bir düşünürün de dediği gibi, 'Adaletin olduğu yerde cesarete ihtiyaç olmaz.'

Bu nedenle bugünden başlayarak hepimize büyük görevler düşmektedir.

Çok çalışmalıyız, yani elimizi şimdiden taşın altına koymalıyız. Öncelikle buna biz inanacağız ve bunun için şimdiden çalışmaya başlayacağız. Çünkü bu konuda en büyük görev de partimiz CHP’ye düşüyor.

Bu duygularla bir kez daha tüm hemşerilerimin bayramını kutluyor, daha aydınlık, barış ve adalet içerisinde yaşayacağımız günlerde buluşmak dileğiyle saygılarımı sunuyorum.”

(Taner ŞİMŞEK)

Editör: TE Bilisim