Kısa adı MÜSİAD olan Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği Çorum Şubesi tarafından “15 Temmuz Kahramanları”na bağış yapıldı.
15 Temmuz Cuma gecesi FETÖ Darbe Girişimi sırasında sokaklara çıkarak hainlere karşı vatanı savunurken şehit olanların yakınları ile gazilere yönelik olarak Başbakanlık tarafından başlatılan yardım kampanyasına bir destek de MÜSİAD Çorum Şubesi’nden geldi.
MÜSİAD Çorum Şubesi üyeleri kendi aralarında topladıkları paraları dün Şube Başkanı Mücahid Ahmed Köksal öncülüğünde Ziraat Katılım Bankası’ndaki kampanya hesabına yatırdılar.
MÜSİAD Çorum Şubesi Başkanı Köksal, 15 Temmuz’da yaşanan menfur FETÖ Kalkışması’nı şiddetle kınadıklarını belirterek, bu girişim sırasında hayatını ortaya koyan tüm şehit ve gazilere minnet duyduklarını söyledi.
Şehit yakınları ve gaziler için başlatılan yardım kampanyasına MÜSİAD Çorum Şubesi olarak katkı sunmayı amaçladıklarını kaydeden Köksal, “15 Temmuz’da şehit ve gazilerimizin ortaya koydukları kahramanlıklar karşısında elbette bizim topladığımız paraların hiçbir kıymeti olamaz. Ancak Hz. İbrahim’in ateşe atıldığı zaman gagası ile su taşıyan kuş misali bizler de karınca kararınca çorbada tuzumuz bulunsun amacıyla bu yardım kampanyasına destek olmak istedik.” diye konuştu.
Yardım kapmasına gösterdikleri yoğun ilgiden dolayı üyelerine teşekkür eden MÜSİAD Şube Başkanı Köksal, ciddi miktarda bir rakama ulaştıklarını ancak bu rakamın kamuoyuna açıklanmasını doğru bulmadıklarını ifade etti.
Açıklamanın ardından Köksal ve beraberindekiler topladıkları yardım paralarını Başbakanlık’ın 15 Temmuz Kampanya Hesabı’na havale ettiler.
(Recep SERBES)
Editör: TE Bilisim