Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Çorum Şubesi’nin olağanüstü Genel Kurul Toplantısı önceki gün gerçekleştirildi.
Büyük Otel’de Cumartesi akşamı düzenlenen genel kurulda MÜSİAD Çorum Şubesi’nin yeni başkanı M. Ahmet Köksal oldu. Genel Kurula Adalet ve Kalkınma Partisi İl Başkanı Rumi Bekiroğlu, AKP Merkez İlçe Başkanı Yaşar Anaç ve MÜSİAD üyeleri katıldı.
Programda AKP Çorum il Başkanlığı’na seçilen eski MÜSİAD Başkanı Rumi Bekiroğlu’na MÜSİAD adına işadamı Mahmut Köksal tarafından teşekkür plaketi takdim etti. Adalet ve Kalkınma Partisi İl Başkanlığı’na getirilmesinden dolayı görevini devrettiğini açıklayan Bekiroğlu, “Bu bir yol ayrımı değil, bu birlik ve beraberliğimizi, kardeşliğimizi pekiştiren bir bayrak değişimi” dedi.
Bekiroğlu’nun görevi bırakması nedeniyle yapılan genel kurulda konuşmaların ardından seçimlere geçildi. Seçimlere M. Ahmet Köksal başkanlığında tek listeyle gidildi. Seçimler sonunda MÜSİAD’ın yeni başkanı M. Ahmed Köksal olurken, yönetim kurulu şu isimlerden oluştu: Fatih Yağlı, Hayri Şamlı, Lemzi Çöplü, Mahmut Öztemiz, Şükrü Türkoğlu, Bülent Demirci, Adnan Tığlı, Orhan Coşkun, Mustafa Boyraz, Alper Tığlı.
(İHA)
Editör: TE Bilisim